Kapcsolat

Telefon: (06-1) 236-1105
Email: info­@­emb.hu

További címek...

Hírlevél

Értesüljön új kiadványainkról, ajánlatainkról email-ben!

Zenekari kölcsönanyagok

A zenekari művek szólamaihoz általában kölcsönzéssel lehet hozzájutni a nemzetközi gyakorlat szerint. Ezeket a kottákat a próbák, előadások vagy hangfelvételek idejére a kiadók kölcsönzési díj fejében bocsátják a zenekarok rendelkezésére.

Az EMB kölcsönanyag katalógusában szereplő műveket megtalálja a 'Keresés' és a 'Részletes keresés' funkciók segítségével, és on-line megrendelőlapot küldhet Kölcsönanyag Csoportunknak.

Partitúrák betekintésre

Online katalógusunkat folyamatosan gyarapítjuk a művek tanulmányozására lehetőséget adó pdf partitúra fájlokkal. Azoknál a műveknél, ahol még nem található meg a letölthető pdf partitúra, kérjük, betekintő nyomtatott példányért forduljon Kölcsönanyag Csoportunkhoz.

A már megtekinthető pdf partitúrák digitalizálását a Nemzeti Kulturális Alap támogatása tette lehetővé.

Zinfonia

Kiadónk csatlakozott a zenekari kölcsönanyagok nemzetközi internetes adatbázisához, a Zinfonia-hoz.

A Zinfonia oldalon megtalálhatják a világ legnagyobb zeneműkiadóinak zenekari repertoárját, több tízezer művet. A rendszeren keresztül a koncertszervezők, karmesterek, zenekarok meg is rendelhetik a kottákat.

Copyright (c) 2005-2020 Editio Musica Budapest Zeneműkiadó Kft.  
Minden jog fenntartva. Technikai kapcsolat: webmaster­@­emb.hu  

Az Editio Musica Budapest és az EMB márkaneveket a Universal Music Publishing Editio Musica Budapest Zeneműkiadó Kft. engedélyével használjuk.