Karácsonyi muzsika választható hangszer-összeállítással

Az Ad libitum Családi muzsika sorozat köteteit elsősorban olyan családok és baráti társaságok számára ajánljuk, ahol többen játszanak valamilyen hangszeren.

Valamennyi darab sokféle hangszer-összeállításban megszólaltatható, akár hárman, akár négyen vagy öten szeretnének együtt muzsikálni. Ezt a kötetet a legszebb, ám könnyen játszható karácsonyi és adventi darabokból állítottuk össze; egy részükhöz énekhang is társulhat, ezért a hangszeres szólamokhoz énekszólamot is mellékelünk.

A darabok előadásához legalább két dallam- és egy kísérő hangszer szükséges.

Kapcsolat

Telefon: (06-1) 236-1105
Email: info­@­emb.hu

További címek...

Hírlevél

Értesüljön új kiadványainkról, ajánlatainkról email-ben!

Közösség
Facebook Instagram Pinterest YouTube Twitter

Ajándékozzuk meg családtagjainkat zenével, zenéljünk együtt családtagjainkkal!

Webboltunkban a kottákon kívül kedves zenei ajándéktárgyakat is talál. 

Karácsonyi albumok - ének zongorakísérettel

Fel nagy örömre

Az album a legnépszerűbb magyar illetve külföldi karácsonyi énekeket (népdalok, katolikus és protestáns egyházi énekek, világi dalok) Karai József könnyen énekelhető kétszólamú feldolgozásaban adja közre.

Nem csak iskolai énekkarok vagy amatőr kórusok számára ajánljuk, hanem családi és baráti társaságok adventi, karácsonyi ünnepi alkalmaihoz is.

A dalok előadhatók zongorakísérettel vagy anélkül, s a kórust két dallamhangszer is helyettesítheti.

Karácsonyi album

Az ünnepi kiadvány 15 ismert magyar, angol, német, francia, osztrák és amerikai karácsonyi éneket tartalmaz magyar nyelven, Farkas Ferenc egyszerű, zongorakíséretes feldolgozásában. A kiadvány végén az eredeti szövegeket is megadjuk.

A legújabb kiadásban található egyedi kóddal 50%-os engedménnyel vásárolhatják meg a kiadvány digitális változatát a www.digikotta.hu oldalon. A digitális kiadásban a kotta mellett a legtöbb dal hangfelvétele is megtalálható a Canticum Novum Gyermekkórus előadásában zongora- vagy orgonakísérettel.

A kotta és a hangfelvétel segítségével karácsonykor az egész család be tud kapcsolódni az ünnepet még meghittebbé tevő közös éneklésbe, zenélésbe.

Furulya- és fuvolakották karácsonyra
Fafúvós kották karácsonyra
Ének- és kóruskották karácsonyra
Gitárkották, ének-zongora-gitár karácsonyra
PVG (zongora-ének-gitár)
PVG (zongora-ének-gitár)
PVG (zongora-ének-gitár)
Ének és zongora
PVG (zongora, ének, gitár) akkordboxokkal