Kapcsolat

Telefon: (06-1) 236-1105
Email: info­@­emb.hu

További címek...

Kortárs zene, kölcsönanyag, jogkezelés itt:
Hírlevél

Értesüljön új kiadványainkról, ajánlatainkról email-ben!

Üdvözöljük az EMB online kottaboltjában!

Több mint ötezer hazai kiadványt és további százezernyi külföldi kottát, valamint zenei ajándéktárgyakat és kiegészítőket vásárolhat vagy rendelhet meg az online kottaboltban. Kérjük kattintson ide a bejelentkezéshez vagy regisztráljon most!

Hogyan vásárolhat nyomtatott kiadványokat, zenei ajándéktárgyakat?

  • Hitelkártyás előrefizetés után postázzuk Önnek a megrendelt termékeket. A szállítás ingyenes 5.000,- értékű vásárlás felett.
  • Rendelhet utánvétes postai szállítással is (Magyarország területére).  A szállítás ingyenes 6.000,- értékű vásárlás felett.
  • Kiválaszthat egy Önhöz közeli kottaboltot, ahol majd kifizeti és átveszi a megrendelt kiadványokat. 

A járványra való tekintettel kérjük, hogy a bolti átvételt és az utánvétes fizetési lehetőséget jelenleg ne vegyék igénybe.  A hitelkártyás fizetéssel lehet minimalizálni a fizikai kontaktust.

Ha nem találja meg a keresett zeneművet, forduljon vevőszolgálatunkhoz!

Kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre és kövesse Facebook oldalunkat, hogy értesüljön újdonságainkról.

Tisztelt Vásárlónk!

Miközben mindannyian igyekszünk alkalmazkodni az otthoni munkavégzés és tanulás kihívásaihoz, a nyugalom és kikapcsolódás, amit a zene nyújt, egyre fontosabbá válik mindennapjainkban.

Most, amikor nincsenek koncertek és a hagyományos zeneoktatás is szünetel, az otthon tartózkodás lehetőséget ad rá, hogy kicsit lelassítsunk, több zenét hallgassunk, és az egyéni gyakorlásra összpontosítsunk.

Mi az EMBZ-nél arra törekszünk, hogy támogassuk Önt ebben. Tudjuk, hogy most az Ön és szeretteinek egészsége és biztonsága a legfontosabb, és ezzel mi magunk is így vagyunk.

Mindemellett továbbra is dolgozunk, kiszolgáljuk a webáruházunkba érkező megrendeléseket, hogy most is hozzájuthasson  a szükséges kottákhoz.

Kívánjuk, hogy ebben a nehézségekkel és kihívásokkal teli időszakban találjon örömöt és békét a zenében és a zenélésben!